fredag 3 maj 2013

Fydnpris för "Tick tack tiden består"

Just nu under maj månad har Adlibris en specialdrive med verkligt fyndpris på min bok "Tick tack tiden består".
Boken passar bra för högläsning runt fikabordet på jobbet, eller i stället för en blomsterbukett till värdfolket (just nu blir det billigt!) Här ett litet läsprov från inledning till maj:



"Nu radar distingerade herrar upp sig i högtidliga grupper. Med eller utan gulnande mössor. I kulörta vårkappor ställer sig damer i olika åldrar i halvcirklar. Framför hembygdsgårdar samlas förväntansfulla medlemmar runt sina ledare. Stämgafflar vibrerar tongivande för tiden är inne för landets otaliga körer av alla de slag att fylla lungorna och låta den årliga ”Sköna maj välkommen” stiga mot en klarblå himmel. Tillsammans med gula kors går den färgen sedan igen på flaggorna som fladdrar lojt i mild bris.
          Och visst är maj skön och visst är den välkommen. Alldeles oerhört välkommen. Det känns som om året egentligen började i maj. För vi har längtat och trängtat, suktat och framförallt uthärdat för att riktigt blomma ut i full njutning i denna månad då grönskan inte kan hålla tillbaka sin växtkraft längre. Blad och stänglar tävlar om att sträcka sig snabbast, högst och kraftfullast. 
..."


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar