söndag 24 augusti 2014

Bara 16 ex av TRÄDGÅRDERA kvar i fullformat

Krönikesamlingen OM LUSTEN ATT TRÄDGÅRDERA i fullformat och s k danskt band, dvs med mjuka inviksflikar finns det nu bara 16 ex kvar av i handeln, sedan är den slut. Upplagan ligger hos ADLIBRIS i deras Fyndhörna och bara där till sensationella 55 kr. Men sedan finns boken som nyutgiven version i pocket vilken kan köpas i alla former av bokhandel (som hos cdon 39:_!!!!)

söndag 17 augusti 2014

Kungsbacka trädgårdsvänner på besök

IMG_2251Trevlig och inspirerande även för Kalle och mig var det att ta emot 57 personer som kom från Kungsbacka Trädgårdsvänner. Stor buss på torget utanför huset. Intresserade och kunniga.
Besöket avslutades med mingel och liten vinbuffé. Kul att umgås på det sättet. Och lite sol mellan molnen.
Intresset för ÖDELAGD blev inte mindre av att några hade läst min roman och talade varmt om den. Att det kommer en uppföljare i form av MOTPART gjorde inte nyfikenheten mindre.

fredag 15 augusti 2014

TRÄDGÅRDERA nu i pocket

Pocket på trappan low
Ursprungsupplagan i danskt band (mjuka inviksflikar och fullformat) är i princip slutsåld utom en liten restupplaga som ligger i Adlibris Fyndhörna för enbart 55 kr ytterligare en kort tid.

Därför finns nu en pocketupplaga ute. Tillgänglig i alla typer av bokhandel, i den fysiska liksom på Internet (Adlibris), (Bokus), (CDon) (länkar till resp). Priser allt från 39 kr till 65 kr.

Boken är formgiven av Tintin Blackwell.

Perfekt som ge-bort-bok till trädgårdsintresserade.

tisdag 5 augusti 2014

Trädgårdera i danskt band snart slut

Upplagan av OM LUSTEN ATT TRÄDGÅRDERA kommer inom kort att ta slut. Nu finns en mindre upplaga kvar hos Adlibris där den i Fyndhörnan (länk) inte kostar mer än otroliga 55 kr. ÖDELAGD ligger också med i Fyndhörnan för 78 kr.

Dock kommer titeln finns tillgänglig inom kort som pocket och då tillgänglig i alla typer av bokhandel. Klassad som prisgrupp E, vilket innebär allt från 46 kr - 65 kr beroende på typ av bokhandel.