onsdag 19 februari 2014

ÖDELAGD på Adlibris rea

Med start den 25 februari drar bokrean även igång på Adlibris. Där finns - och bara där - min trädgårdsroman ÖDELAGD. Den har i olika anmälningar och recensioner rubricerats som en feel good roman, dvs en sådan här huvudpersonen går igenom eklut men till slut hamnar på torra, varma land.

För många trädgårdsälskare ger bara tanken på att mista sin trädgård frossbrytningar. Och det är något som Helena råkar ut för vid den totalt oväntade separationen. Hon gör sedan både en yttre och inre resa som tar henne genom enorma besvikelser, hämndbegär och glädje.

Om det finns någon moral, eller filosofisk tanke, så är det att när man verkligen stängt en dörr bakom sig till en del av sitt liv, då öppnas nya. Men bara då. Flera delar den synen och upplevelsen.

För ynka 75 kr finns denna mänskliga trädgårdsresa hos Adlibris under rean. Hemsidan med växtlistor, recept och tips på läckra viner: www.odelagd.se

PÅ Adlibris rea finns just nu också den humoristiska lilla krönikesamlingen TICK TACK TIDEN BESTÅR för ännu mindre: 45 kr.

Böckerna är utgivna av Fonem Förlag.